trajectòria
biografia
contacte
exposicions
accions
2013
Tabernacle (LLar, Tomba i Muntanya)
2011
Mans
Walter Benjamin
Entre el cel i la terra
La Pietat II
2008
L'autisme del jo
2005
«?»
La mirada vista
2004
A on?
2003
Caos sensible
Camí
2001
El fer cap al tot
1997
On és el paradís?
1996
Entre el tot i el res
Per sota la realitat
1995
L'equilibri del no res
1994
Alliberament del jo
Perdut en el jo
Cosmos
1992
Síntesi de la consciència
1991
Sentiment
A on?
ANY > 2004
LLOC > Fundació Espais (Girona)
DURADA > 25'
TÈCNICA > Acció
separador_links

L’acció A on? ens parla no només de la incertesa de la realitat física on té lloc l’esdeveniment, sinó també de la intercomunicació que s’estableix entre jo, tu i l’altre. Aymerich situa aquest joc en la frontera entre la imposició del domini i la necessitat de l’ajut, metàfora de la lluita del dia a dia, és a dir, de l’esforç que suposa sobreviure.

Les formes dels cossos que mantenen un diàleg es dissipa per la presència de la cortina de fum, en la qual al mateix temps es projecten els rostres del públic i el cos enregistrat de l’artista invertits. Aquesta superposició de cossos i d’imatges, a temps real i en diferit, fa que les identitats físiques absolutes desapareguin i creïn una nova realitat en què la simbiosis que generen fa difícil reconèixer cada una de les parts, ja que només es poden intuir referents subliminals o les ombres del que està succeint.

Pep Aymerich necessita buscar una interacció més directa amb l’audiència i la provoca mitjançant un contacte més personalitzat amb cadascun dels participants en l’acció. Atès que concep el terme del món com una globalitat relacionada amb uns llaços més profunds que la simple expectació i ho formalitza a través d’un contacte a través d’un contacte més directe.

separador_linksvídeo art
instal·lacions
escultura
escultura pública